Beach Beauty Favoritter

Annonse: Vet du hva som er verdens aller beste anti-age krem? Solkremen!

Mange av oss investerer tusenvis av kroner årlig i eksklusive hudpleieregimer med hardtarbeidende, retinolpumpede kremer som lover jevn hudtone, elastisk hud og en sunn glød når du våkner etter nattens skjønnhetssøvn. Og så løper vi rett ut i den varmende vårsolen og myser mot solstrålene, mens alt det gode som huden vår fikk tilført i løpet av natten effektivt brytes ned av sterke UV-stråler som får null konkurranse fra blek og sensitiv nordisk hud. Da kan du like så godt bruke de hudpleie-tusenlappene dine på noen nye par med lekre designersko. Så får du håpe at folk ser på føttene dine i stedet for huden din.

Uten effektiv solbeskyttelse er huden et lett bytte for skjemmende pigmentering, fine linjer, rødflammende eksem og tynnslitt tørrhet. Og da har jeg ikke engang begynt å snakke om hudkreft! Å velge en solkrem som har høy beskyttelse og som samtidig er så behagelig på at du med letthet velger den hver dag, året rundt, er dermed det viktigste skjønnhetskjøpet du kan gjøre akkurat nå.

Det valget er med andre ord lett, men å finne den rette matchen blant det store utvalget der ute er desto vanskeligere. For selv om mange solkremer holder en høy standard når det kommer til beskyttelse med SPF50, så er det vanskeligere å finne de som ikke etterlatter huden din hvit, fettete eller med en kornete, klissete hinne. Den perfekte solkremen skal gli lett på, beskytte og pleie huden, trekke lett inn, og samtidig etterlate huden med samme glød, tekstur og fargetone som før påføring. Ingen kliss, ingen hvithet, ingen følelse av å gå med en maske hele dagen.

 Derfor ble jeg så glad da firmaet Skintech tok kontakt med meg for å presentere en ny solkrem: SunCeutic 50+ fra hudpleieserien Dermaceutic. Ikke bare gir den full beskyttelse uten å etterlate huden hvit, den inneholder også en potent miks av pleiende ingredienser som sink og aloe vera, og fuktgivende hyaluronsyre, slik at huden får maks pleie gjennom hele dagen. I tillegg er den perfekt å bruke under annen makeup. Etter å ha fått testet kremen var jeg ikke i tvil: dette ønsker jeg å bruke både på meg selv og alle kundene jeg sminker og styler til eventer og shoots.

Nå er jeg stolt ambassadør for Dermaceutic, og jeg bruker den hver dag. Sammen med den oksygenmettede og pleiende foundationen Oxygenetix er den nå et fast reisefølge i håndveska mi. Etter at jeg ble gravid merker jeg at huden er langt mer sensitiv for solstråler enn tidligere. En time i solen i LA med lavere faktor var alt som skulle til for at jeg fikk soleksem både i ansikt og på hals. Men etter at jeg switchet tilbake til SunCeutic var problemet raskt borte.

Pass på den sensitive huden i ansiktet og på bryst og hals. En god solkrem med høy faktor er rett og slett sommerens beste investering for sunn, vital hud og god helse.

Foto: Hanne Sagstuen

 

2 Comments

 • Reply May 5, 2018

  Maria Luisa Creencia Carballo

  Takk for tipsen :o)
  Hvor kan jeg kjøpe SunCeutic 50+ fra hudpleieserien Dermaceutic ?

  • Hei Mara Luisa!
   Bor du i Oslo? I så fall finner du SunCeutic på Beths Beauty på Frogner og Face It på Frogner og i Sandvika, blant annet.
   Lykke til!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.