Babyshopping og dagdrømmer

Hvem hadde trodd at det kunne være plass til så mange håp og drømmer i så små babysko?

Hvor søtt er ikke dette? Snille Veronica var på skoshopping her i Tallinn og kom tilbake til hotellet med dette lille vidunderet i gave. Hvor skjønne er ikke disse små sandalene? Nå gleder jeg meg sånn til min lille kan bli stor nok til å bruke den neste sommerÅ få små gaver med babytøy gjør følelsen av at dette faktisk skal skje, at jeg faktisk skal bli mamma, enda mer virkelig. Og det er lite som får det til å krible i magen så mye som søtt babytøy.

Å være gravid er både spennende, fantastisk og skummelt. For hva hvis noe går feil og drømmen ikke blir virkelighet? Du prøver å holde litt igjen og ikke glede deg alt for mye – i hvert fall ikke alt for tidlig. Og det å shoppe til babyen har jeg derfor ventet litt med. Første gang jeg turte å kjøpe noe som helst til henne var da vi var i Dubai for en måned siden. Jeg sto ved disken omgitt av pastellblonder og store tøygiraffer, og småhoppet med hjertet i halsen mens jeg betalte for en hvit babybody med en elefant på brystet. Det mykeste plagget jeg noensinne hadde kjent på. Ved siden av sto pappa Zinho og filmet med mobilen, slik at vi kunne lage en liten hilsen til jenta vår samtidig.

Etter det var det selvsagt gjort, og nå er det vanskelig å holde igjen når jeg går forbi en søt babybutikk. Det ligger så mye håp, drømmer og forventninger i et par små babysokker eller en liten lue. Og det å dagdrømme om fremtiden som er rett rundt hjørnet er en luksus større enn selv den beste shoppingdagen til deg selv.

Det gjenstår å se om den lille i fremtiden vil bli like skogal som mamma. Men uansett er jeg sikker på at hun kommer til å elske denne gaven fra tante Veronica. Og i dagdrømmene mine ser hun allerede helt smashing ut i dem.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.