Backstage hos Veronica

DSC_0119Hun var ikke bare den eneste nordmannen som holdt solovisning under moteuken i København: Veronica B Vallenes hadde også moteukens vakreste backstage, på luksushotellet Nimb i Tivoli.

Og for et herlig stjernelag en av Norges aller beste designere hadde trommet sammen for dette showet!

DSC_0157Rikke Dengsø er en av Danmarks aller beste makeupartister, og hun ga modellene en rå edge med røde, glossy øyenskygger. En perfekt motpart til de elegante og feminine plaggene.

DSC_0093Men Rikke var langt ifra den eneste powerkvinnen som Veronica hadde hentet inn til showet sitt. Esra Røise, Norges ubestridte illustratør-ener med oppdrag for alt fra W til Nylon, hadde laget et eksklusivt print for Veronica: Et nedtonet mønster med reptilpreg som ble brukt på skjorter og shorts. Meget smakfullt. Kan dette være starten på et større printsamarbeid? Det er lov å håpe!

DSC_0108Og apropos norske superdamer: Veronicas vårkampanje for 2014 frontes av ingen ringere enn den norske supermodellen Erjona Ala. Backstage ga de en siste inspirasjon til modellene før catwalken ventet.

DSC_0111Veronica går aldri på bekostning av kvalitet i valg av materiale, og denne sesongen var det spesielt et helt nytt kunstskinn produsert i Italia som fanget min interesse. Silkemykt, tynt og blødt. Og selvsagt utrolig sexy.

DSC_0122Kaffepause backstage med superbabe og latterlg talentfull illustratør Esra Røise .

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.