Bak kulissene hos Karen Millen

DSC00048Lurer du på hvordan en stor  britiske high street-kjede lager klærne sine? Jeg fikk bli med SoBazaar til Karen Millens hovedkontor.

Da jeg var i London sammen med Telenors nye mote- og shoppingsite SoBazaar nylig, sto kreativitet i moteverdenen på dagsordenen. Jeg fikk blant annet bli med til Karen Millens hovedkvarter i London, der en hel etasje i et enormt kontorbygg buzzet med liv og fargerik inspirasjon. Et stor team jobbet iherdig med neste sommers kolleksjon, og det var veldig gøy å se en kjede der alt mønster og design lages inhouse!

DSC00042Karen Millen lar seg inspirere av sterke, voksne ikoner. På alle vegger, søyler og dører på hovedkontoret i London hang det inspirasjon i alle mulige slags former og varianter. Nå er de i full gang med å produsere neste sommers kolleksjon, der neon og sterke primærfarger dominerte.

DSC00041Moodboards med neste sommers fargepalett viser at det blir masser av blått, rødt og gult å se i butikkhyllene neste år.

DSC00038Karen Millens designteam lager alle mønstre selv, og klipper de ut i fargerike papirbiter som de leker seg med på pulten eller på utkledningsdukkene. Og resultatet? Jo, det kan du for eksempel se under her.

DSC00037Omvisningen ble avsluttet med en gjennomgang av stoffprøver og fargeprøver – og en skål i champagne! Vi er jo tross alt i motebransjen, non?

DSC00050Sjekk ut Telenors nye moteapp SoBazaar her!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.