Bli med til København!

København

Annonse: I samarbeid med DFDS inviterer jeg deg med på shopping- og inspirasjonstur til favorittbyen min København 4. september. Bli med på Venninnecruise!

4. september setter jeg kursen mot deilige København, for en helg fylt med shopping, mote og fest og moro. En skikkelig venninnetur fylt med masse overraskelser. Har du lyst til å bli med?

Jeg lover deg en helg med bobler i glasset og masse inspirasjon – både på og av catwalken. Ja, for det blir selvsagt motevisning med høstens nye trender, i tillegg til trendforedrag og masse stylingtips. Jeg gir også personlig garderobeveiledning til alle som har lyst, og så vil dere få min egen guide til Københavns aller beste shoppingskatter (med 7 timer i land skal høstgarderoben virkelig bli oppdatert).

Hver kveld er det ladies night med høy champagneføring i baren og massevis av musikalske overraskelser. Og en festmiddag med overraskelser blir det også plass til før vi setter fyr på dansegulvet.

Med på cruiset er den inspirerende foredragsholderen Mia Törnblom, som garantert kommer til å gi dere en skikkelig energiboost innen båten er tilbake i Oslo.

Og ikke nok med det: min øyenbrynsstylist Fred Hamelten vil vise deg hvordan du får det perfekte superstjerneblikket. Han har også lovet å la oss som er med på cruiset snike seg foran den ETT ÅR lange ventelisten og få time til spesialpris hos ham denne helgen. Så nå kan du gjøre som Tone Damli og få drømmebryn, du også! Men husk, her blir det rift om plassene, så førstemann til mølla…

I tillegg blir det gaver og goodiebags, konkurranser og gratis makeup for alle Venninnecruisere. Dette er en helg dere IKKE vil gå glipp av!

Les mer om Venninnecruise og meld deg på her!

Venninnecruiset koster kr 1494,- per person i dobbeltlugar, med utreise 4. september.

Bli med på tur til verdens beste shoppingby, da vel!

Køben 2

Dette inlegget er en annonse.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.