Bootcamp: Jeg har krympet 22 cm!

IMG_3036Etter en ukes opphold på No1 Bootcamp har jeg mistet totalt 22 cm i omkrets på mage, armer, rumpe og lår!

For noen ville resultater! Jeg har gått ned 3 kilo og mistet 8 centimeter – bare i omkrets på magen! 8 centimeter! Ikke rart at jeansen sitter løsere nå som jeg er tilbake i Oslo. I tillegg kjenner jeg meg energifylt, sunn og glad. Nå har jeg faktisk lyst til å fortsette å trene!

Men misforstå meg rett: bootcamp-uken på Ibiza var beintøff! Vi ble kjørt gjennom et hardt treningsopplegg hver dag, non stop fra morgen til kveld. Og vi fulgte en kalorifattig – men smakfull – måltidsplan. Treneren og kokken på No1 Bootcamp hadde heller ingen medlidenhet med rumlende mager eller gnagsåre føtter. Dagsplanen skulle bli fulgt. Av absolutt alle. Hvis en av oss forsøkte å snylte unna treningsøvelser, ble hele laget straffet med ekstra push-ups eller sit-ups. Og som et resultat av det har vi alle pushet oss langt over de grensene vi vanligvis setter for oss selv hjemme. Og for en øyeåpner det har vært!

Jeg skjønner nå at treningen jeg har holdt på med de siste månedene mest har vært en oppvarming. For når jeg har blitt skikkelig sliten, så har jeg tidligere gitt meg. Og da er det jo ikke så rart at resultatene lar vente på seg! En skikkelig øyeåpner her nede har vært at jeg nå skjønner at kroppen min kan mye mer enn jeg tror den kan. Og den har ikke vondt av å få kjørt seg litt. Tvert imot.

I tillegg har jeg fått mange minner for livet.

IMG_7432

IMG_3066

IMG_3046

DSC_0018

Dette er resultatene fra min bootcamp-uke:

Vekt: – 3 kilo

Omkrets byste: – 6 cm

Omkrets midje: – 8 cm

Omkrets hofte: – 5,5 cm

Omkrets lår: – 2,5 cm

Omkrets arm: Det samme som tidligere (men jeg ser at slapt fett er byttet ut med muskler)

Generelt kjenner jeg meg strammere og fastere i hele kroppen, og jeg ser antydninger til nye muskler på både overarmer og lår.

Men det viktigste resultatet er at jeg plutselig ikke synes det er så tungt å bære kofferten min opp trappene når jeg kommer hjem. Og dagen etter spretter jeg ut av senga og småjogger den lille halvtimen det tar å komme til jobb. Det gjør mindre vondt i ryggen. Jeg går med en rakere holdning. Og jeg har et overskudd jeg ikke kan huske sist jeg hadde.

Nå gjelder det å holde bootcamp-resulatet ved like. Jeg skal fortsette med et sunt, balansert kosthold (uten gluten, usunt fett, melkeprodukter og minimalt med sukker) og et godt og variert treningsopplegg. For jeg har fortsatt lyst til å bli sterkere, raskere og smidigere. Og jeg vil miste noen centimeter til, for bedre å kunne smette inn i alle slags klær uten å måtte tenke på hva som fremhever eller skjuler kroppen min.

Reisen mot målet har så vidt begynt, men No1 Bootcamp ga meg akkurat den kickstarten jeg trengte for å spurte mot målstreken.

Nå er resten opp til meg.

 

Lyst til å dra på bootcamp selv?

Jeg har fått masse mails med spørsmål om hvordan jeg booket dette. Om jeg reiste med en turoperatør eller om det var arrangert av noen her i Norge. Svaret på sistnevnte er nei. No1 Bootcamp er et engelsk firma, som har en bootcamp i Norfolk og en i Ibiza (ikke så vanskelig valg for meg der…). Det eneste jeg gjorde, var å booke meg på via deres nettsider, og bestille flybilletter ned til Ibiza. Voila! Så enkelt var det! Og så begynte den harde jobbinga, da.

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.