Vakker som Caroline

IMG_1895Min favoritt makeup akkurat nå er Carolie de Maigrets kaffebrente og utilslørt franske palett for Lancôme. Très chic!

It-girl, modell-muse og produsent Caroline de Maigret kan tydeligvis ikke gjøre noe feil om dagen. Den humoristiske og fasjonable boken “How to be Parisian wherever you are” er fortsatt en salgssuksess over hele verden, og nå er hun også aktuell med høstens deiligste partnere til sminkekostene dine.

Denne helt spesielle limited edition-serien er perfekt for deg som vil gjenskape de Maigrets skjødesløse, “tilfeldige” og for Guds skyld naturlige makeupstill. Stjerneproduktene for meg er øyenskyggepaletten i skimrende nyanser som gir blikket et naturlig løft, og den mokkafargede eyeliner-blyanten. Sistnevnte vil jeg bruke på våtkanten for en mykere versjon av smokey eye.

IMG_1897Sjekk også ut den spennende maskara-nyheten: Grandiose (som vi elsker på grunn av svanehalsen og børsten som gir lange og tykke vipper), nå i en brent, brun farge! Mye sartere og kledelig mot lyse hudtoner enn den kullsorte vi er så vant til. Nå kan du dermed få lange, tykke og flagrende vipper som allikevel ser naturlige ut.

Hvis ikke det er parisisk chict, så vet ikke jeg.

Caroline Maigret

how-to-be-parisian-wherever-you-are

IMG_1896

 

1 Comment

  • Reply December 16, 2016

    Astrid

    Hei Marianne, hvor er den fine røde kjolen du brukte på God morgen Norge fra? 🙂
    Beste hilsen fra Astrid

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.