Checkin in at George V

DSC_0113Tenk å få bo gratis i en suite på et av verdens beste hoteller!

Så heldig jeg er! George V er et av de vakreste, deiligste hotellene jeg kan tenke meg. Men hittil har besøkene mine begrenset seg til en tur i den dekadente lobbyen og hotellbaren for en kopp te eller et glass med venner. Å bo på hotellet krever et langt mer romslig reisebudsjett enn det jeg har kunnet unne meg.

DSC_0128

Inntil nå.

For min kjære “gusband” (gay husband) Jeremy overrasket meg med tidenes gave: En langweekend i en suite på George V, for å feire Thanksgiving sammen! Nå sjekker vi inn for fire dager med vin, ost, Eiffeltårn, vindusshopping, champagne,  kaviar, museumsbesøk og til og med en måneskinnstur i båt på Seinen! Herregud som jeg elsker den mannen …

La eventyret begynne!

DSC_0078

Dagens antrekk:

Kåpe fra Rich & Royal

Tights fra Calvin Klein

Støvletter fra Louboutin

 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.