Chop chop: Nytt sommerhår!

IMG_4810Denne sommeren holder jeg det “short and sweet”, med korte negler og kortere hår.

Min frisør Stian på Pouf Pouf utfordret meg til å prøve en “lob” i sommer, og det angrer jeg ikke på. Lob står for lang bob, og jeg digger hvordan håret er litt lenger foran enn bak. Super enkelt å style om morgenen, og like fint med saltvannskrøller som utglattet. Kanskje dette er en look å beholde også til høsten?

Men lokkene er ikke de eneste som er blitt kuttet. Denne sommeren reiser jeg også på ferie uten lange akrylnegler! Det betyr mindre tid brukt på styling av hår, mindre bekymringer for å brekke negler, og mer tid til gøy!

Nå kan sommerferien bare begynne.

IMG_4799

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.