Flettekrans til 17. mai

Annonse: Lag en flettekrans og pynt den med friske blomster. Det er enklere enn du tror!

Start med å preppe håret med Björn Axén Texture & Volume Dry Spray. Denne sprayen gir hold, tekstur til håret og masse volum. Kort fortalt gjør den det mye lettere både å få løse fletter til å holde, og ikke minst feste styling i det. Del håret på midten og flett i to sidefletter som du fester med hver sin blanke plastikkstrikk. Med fingrene løsner du på fletten og skaper mer volum. Hvis noen hår nå detter ut gjør det ingen ting – det gjør bare fletten enda mer boho og tilfeldig.

Samle så håret fra begge flettene i en stor flette som du snurrer opp og fester med hårnåler. Så enkelt!

Flettekransen er lekker akkurat slik den er nå, men hvis du har lyst til å gjøre den enda mer sommerlig og festklar har jeg et godt tips til deg: Fest ekte blomster i kronen din!

Den prisvinnende floristen Sofie Danielsson Söhr har laget disse fantastiske blomstene til meg, men du kan enkelt kopiere stilen hjemme.Til 17. mai har jeg lyst til å prøve med med blåklokker og små prestekrager.

Det er ekstra viktig å ha produkter i håret før du bruker disse blomsterdekorasjonene, slik at de sitter godt hele dagen. Bruk Texture & Volume for godt grep i håret, og avslutt med litt hårspray før du stikker blomstene som er festet på ståltråd tilfeldig inn i kronen din.

På større blomster er ståltråden surret rundt stilken, mens de små blåklokkene rett og slett har ståltråden stukket igjennom bunnen av blomsterkronen. Smart, hva?

Her ser du looken steg for steg, filmet på vakre Radisson Collection Strand Hotel i Stockholm. Jeg håper du blir inspirert!

Artikkelen er laget i samarbeid med Björn Axén.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.