Fuktbehandling hos Artesia

Majorstuen2En varmende fuktighetsbehandling for ansikt og hender er den perfekte kuren mot surt vintervær. Jeg har testet vintertilbudet til Artesia Spa.

Etter mange år som skjønnhetsjournalist har jeg testet det meste av nye behandlinger og trender innen skjønnhetsverdenen. Nå har jeg inngått et samarbeid med Artesia Spa på Majorstuen der jeg tester deres kampanjetilbud på hud- og kroppspleie. De neste månende kan dere derfor bli med meg inn i en av Norges mest lukseriøse spaverdener, på jakt etter den perfekte skjønnhetsbehandlingen. Nå i februar har Artesia spesialpris på sin “Special Soothing Treatment” (60min), og derfor har jeg fått mulighet til å teste og fortelle dere hva jeg synes om den.

Denne behandlingen er spesialtilpasset det norske vinterklimaet. For hva passer vel bedre enn en god rens og fukt til ansiktet og en varmende parafinvoksbehandling på hendene mens vintervindene uler utenfor?

I forrige uke tok jeg en herlig green peel hos Glød De Norvège, som virkelig fikk en boost i blodsirkulasjonen i ansiktet. Behandlingen igangstartet også en mild flasseperiode som varte tre-fire dager. Nå er porene i huden min merkbart mindre, og gløden er tilbake i det som tidligere var vintergustne kinn. Men behandlingen satte også igang en renselsesprosess i ansiktet som gjorde at små kviser og hudormer kom fram til overflaten. Derfor er det perfekt å kunne legge seg under den myke dynen hos Artesia spa og få en mild rensende pensling etterfulgt av utklemming av urenheter.

Hvis du vurderer å ta en slik peeling kan det være et godt tips å gjøre en oppfølgingsbehandling i tiden etter for å få renset ut urenhetene som kommer til overflaten etter behandlingen. Etter rensen får jeg en herlig fuktmaske penslet på ansikt, hals og bryst.

IMG_2243Om vinteren er det mange av oss som sliter ekstra med tørre hender, og derfor er det genialt at denne behandlingen også inkluderer en fuktgivende parafinvoksbehandling på hendene mens ansiktsmasken virker. På bildet over er terapeuten i ferd med å fylle myk parafin i plastposer som hun så fører på hendene. Etter å ha fått puselankene dyppet i den behagelig varme parafinblandingen blir hendene pakket inn i myke votter, før skuldre, nakke og hode får en avslappende massasje.

Tiden står stille og stresspulsen forsvinner totalt, og jeg blir minnet på hvorfor man bør unne seg pustepauser og spatid. Dette er påfyll av ren, varmende energi!

Etter behandlingen er både hender og ansikt fløyelsmykt, og jeg svever på rosa skyer. Denne behandlingen er perfekt for deg som vil lade batteriene og tilføre fukt til stresset vinterhud. Bruk den gjerne som en reparerende behandling etter en kraftigere peel som meg, hvis du ønsker å takle spesifikke hudproblemer. Eller unn deg en times luksus for kropp og sjel i vinterhverdagen. Ansiktet ditt vil takke deg.

Slik ser huden ut rett etter behandling:

IMG_2259For ordens skyld gjøres det oppmerksomt på at jeg har testet som skjønnhetsjournalist, og at jeg ikke har betalt for behandlingen.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.