Happy birthday to me!

IMG_1890 Bursdager er en skikkelig fin ting. Det gjør deg ekstra takknemlig for alle de fine vennene man har i livet sitt. Venner som baker kaker som det her!

Tenke seg til! I går, på bursdagen min, sto venninnen min Anette plutselig på døren min med en Chanelveske-kake og en bukett roser. Helt overraskende! Sammen med verdens søteste små blomsterpiker koste vi oss med bursdagkake mens snøen lavet ned utenfor. Fy søren så heldig jeg er som har så fine venner å dele livet mitt med!

BursdagMed så fine folk i livet mitt blir jeg ekstra glad for å kunne fylle 36 år. Håper du får en fin uke sammen med de du er ekstra glad i, du også.

2 Comments

  • Reply January 14, 2015

    Lindis Haavik

    Hei

  • Reply January 18, 2015

    Terje

    Gratulerer så mye med bursdagen som var!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.