Hei, Bjørg!

bjorg

Backstage hos Veronica B Vallenes møter jeg Norges beste smykkedesigner, som har laget noen fantastiske kunststykker til dagens visning. Min favoritt: De kulerunde øynene i rosegull som skuer på verdenen omkring seg der de henger rundt modellenes halser. Men den store nyheten i dag er ikke de herlige smykkene. For Bjørg skal nemlig forlate oss, til fordel for New York!

Hva skjer i New York, Bjørg? Jeg vet ikke! Jeg tar det som det kommer. Hele familien flytter over nå i sommer. Vi har solgt huset på Jar og gjør oss klare til å begynne et nytt liv i New York. Jeg er så heldig som kan jobbe hvor som helst, og i New York skal jeg sånn sett gjøre det samme som jeg har gjort hjemme i Norge: Samle inspirasjon og lage smykker.

Så du har ingen planer? Hvor skal du bo? Det vet vi ikke ennå! Ingen ting er klart, selv om vi reiser om få dager. Men jeg er sikker på at det ordner seg. Jeg har jo allerede et agentur i New York og så er det jo en veldig spennende og kreativ by å bo i.

Nå er du her på moteuken i København, men flytter til New York om få dager. Har du pakket alt hjemme? Nei, ingen ting er pakket! Ha ha ha. Men det fikser vi i siste liten, ler hun før hun løper for å justere armsmykker på en modell.

Jeg kan ikke unngå å legge merke til noen helt fantastiske små ringer plassert ytterst på hver fingertupp. Bokstaver og mystiske symboler snirkler seg rundt venstrehånden. Råere og mer primalt enn Line & Jos tynne og urbane lillefingerringer som vi er blitt så glade i. Dette ser nesten farlig ut. Noe sier meg at vi snart får nok et “må ha”-smykke fra Bjørg. Ja ja, det er bare å begynne å spare opp..

Bon voyage, Bjørg! Jeg gleder meg til neste gjensyn!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.