Hjelp, jeg skal på bootcamp!

IMG_6861Snart reiser jeg til Ibiza for en uke med hardcore fitness. Hjelp!

No1 Bootcamp lover en skikkelig kickstart på sommerformen, både i klesstørrelse og fitnessnivå. Og det bare på en uke!

Programmet ser beinhardt ut, med morgen-workouts kl 7.30 hver dag, lange løpeturer på øya på dagtid, og styrketrening og yoga på kvelden. Hver. Eneste. Dag. Dietten er fri for sukker, meieriprodukter, gluten og hvete. Og vi skal bo i en villa sammen med en gjeng engelskmenn som forhåpentligvis er like anpustne, såre og griserøde som oss når solen går ned.

Hva har jeg gitt meg ut på nå?? 

Følg dagboken min fra bootcampen hver dag, med treningsprogram, oppturer og nedturer. Kanskje vi kan finne sommerformen sammen?   

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.