Jean Paul Gaultier på TV2 Nyhetene

JPG I dag vises mitt intervju med Jean Paul Gaultier i TV2 Nyhetskanalens helgemagasin.

TV2 Nyhetskanalens superankere Elin Sørsdal og Sturla Dyregrov intervjuet meg om mitt møte med designlegenden, og jeg er ekstra glad for at vi kunne snakke om både kroppsbilde i motebransjen og bransjens utstrakte bruk av kjendisspons.

JeanPaulNyhetskanalen Jean Paul Gaultier er for meg en designer som symboliserer det motebransjen burde handle om: Eksepsjonelle drømmer, visjonør inspirasjon og rom for grenseoverskridende personligheter. Frihet. I alle former og fasonger.

JPG2 Frihetstrangen viser seg også i valget av modeller: Veien opp til Jean Paul Gaultiers catwalk går ikke via ekstreme sultekurer for å passe inn i en størrelse 34. Du må ha prestert noe eksepsjonelt. Noe som inspirerer. Derfor sender han plus size popikonet Beth Ditto, den gråhårede skuespillerinnen Catherine Loewe og Grand Prix-vinner Conchita Wurst ned catwalken. Og skaper inntrykk som setter igang tanker, som engasjerer og som (for noen) provoserer.

Det handler om frihet. Frihet til å være den du er. Til å være mer enn en størrelse eller en trend.

Jean paul 4Jeg håper at du fikk se reportasjen, og at den ga deg inspirasjon til å kle deg og uttrykke deg akkurat slik Jean Paul Gaultier vil: Med maksimal frihet!

jean paul 2Jeg fikk også være med på avisrunden i dag, og snakke om alt fra OL i Norge til “Generasjon Perfekt”. Litt Britney Spears ble det også tid til på morgenkvisten. En topp start på helgen!

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.