Luksusdag på Frogner House

DSC_0366Når mammaer fyller 70, er kun det beste godt nok. Er du ikke enig? Derfor sjekket ga jeg min en drømmedag på Frogner House.

Leilighetshotellet i Skovveien på Frogner har hjemmekoselige, elegante rom med skrå takvinduer, ton-i-ton blåfarger og masse sjarm. Så da mamma skulle feire den store dagen i Oslo, var det ikke noe annet sted jeg heller ville innkvartere henne.

IMG_1856Frogner House har en tilbaketrukket luksus som passer like godt til travle forretningskvinner som 70-års jubilanter på jakt etter det lille ekstra. Og “det lille ekstra” fikk vårt lille bursdagsselskap i en vakker suite som var pyntet med roser og orkideer.

IMG_1835Rett nedenfor ligger noe av Oslos beste shoppingtilbud og heteste restauranter. Men her oppe, under den blå septemberhimmelen i Skovveien, er det allikevel en oase av ro og “zen”-stemning.

IMG_1848På rommet var det roser, gavebord og champagne, og mamma nøt noen timer med egenpleie og luksus, før en privatsjåfør plukket henne opp og fraktet oss til favorittrestauranten min Annen Etage. Der ventet 8 av mammas beste venner for en helaften vi sent ville glemme.

DSC_0428Det ble en fabelaktig kveld med god mat og enda bedre vin, underholdning fra min kjære fiolinist Phillippe, og til og med nachspiel til klokken to hos noen av mine beste venner. Imponerende utholdenhet og god stil, mamma!

DSC_0478Man har bare en mamma, og jeg har verdens sprekeste, kuleste og morsomste 70-åring som min. Tenk så heldig jeg er som fikk lov til å feire jubileumet sammen med denne rå dama!

Jeg håper at du blir inspirert til å gi mammaen din en skikkelig diva-dag, du også!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.