Makeover med Björn Axén

Sponset innhold: For første gang på mange år har håret mitt fått en skikkelig makeover. Slik ble resultatet.

Langt hår og tung, rett pannelugg som hviler rett over øynene. Det har vært min faste frisyre i et tiår. Minst! Noe som nesten er litt rart. For når det kommer til stil elsker jeg egentlig å leke meg. Makeup og klær kan endre seg etter humør, dagsform eller sesong, og jeg synes alltid det er gøy å prøve noe nytt. Men håret alltid vært det samme. Uansett. Inntil nå. Hva skjer når det som har vært en så stor del av utseendet ditt plutselig forandres?

 

Jeg bestemte meg for å gi en av Sveriges mest kjente frisører Johan Hellström, mannen bak Björn Axén, frie tøyler med saks og farge. Resultatet ser du i denne videoen.

 

Det var nervepirrende å se det lange lokkene falle mot salonggulvet på den chice salongen rett ved Stureplan, men også befriende. Når man er i så trygge hender må man jo ta sjansen fullt ut og prøve noe nytt, tenkte jeg. Og nå har jeg en frisyre som enkelt kan rufses og rockes opp til scenen, men som også er lett håndterlig til tidsklemme-hverdagen. En slags skrådd, lang bob, med luggen dratt til side (nå skal den faktisk vokse ut!). Fargen ble lysere og klarere, og Johan hjalp meg med å vise ulike måter å style mine nye lokker på.

 

Med gode, organiske produkter til hjemmebruk føles det deilig å ha en mer naturlig look. Frisyren kan lett rufses på plass, i stedet for å slite med en halvtime under hårføneren, etterfulgt av stylingjern og krølltang. Og selv om fraværet av den tunge gardinen av en pannelugg fortsatt kjennes litt skremmende nå og da, er det deilig å også kunne møte verden med et nytt, åpent blikk.

 

Hva synes dere om min nye stil?

Artikkelen er laget i samarbeid med Björn Axén.

3 Comments

 • Reply December 6, 2017

  Line S.

  Du kledde den nye looken rågodt:) Skal la mine lokker falle jeg også og la håret bli halvlangt i stedet;)

  • Reply December 7, 2017

   Marianne Jemtegård

   Å så hyggelig å høre! Kan anbefales – det føles så mye lettere og friere. 🙂

 • Reply February 22, 2018

  Vibeke

  Hei Marianne!

  Hva heter din frisør? Og hvordan bestille time hos vedkommende ? 🙂
  Du er så fin på håret!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.