Maskerade på Lille Ulefos

IMG_1919Se bildene fra helgens maskeradeball på den eventyrlige herregården Lille Ulefos.

Majestetisk tronende over Telemarks vakre kanaler ligger den fredede herregården Lille Ulefos, der Norges interiørstjerne Anemone Wille Våge åpner dørene til intime hotellopphold og feiringer helt utenom det vanlige. Her arrangeres det romantiske bryllup og champagneboblende jubileer, og her kan man også sjekke inn for å nyte noen magiske dager i Telemarks vakreste omgivelser.

Eller, hvis man er ekstra heldig, så kan man få sjekke inn for en fest man sent vil glemme. Et maskeradeball til ære for femtiårsjubilanten Anemone!

IMG_9713Hvert rom på Lille Ulefos er dekorert så smakfullt, harmonisk og hyggelig at du ikke kan unngå å drømme deg bort til forgagne tider. Dette er for eksempel den lille stuen på suiten som jeg og Philippe delte under oppholdet:

IMG_1911Herregården har oppvarmet utendørsbasseng, sauna og treningsrom, i tillegg til 40 sengeplasser fordelt på unike rom som alle har blitt innredet av Anemone selv (som ellers er kjent for å ha innredet blant annet Annen Etage, Theatercafeen og The Thief). En bedre ramme for en minnerik fest kan jeg ikke tenke meg!

IMG_1961Etter å ha sust igjennom Telemarks skoger og sjekket inn var det bare å finne fram masker og fjær. Selv hadde jeg med et par kaninøren i antikk blonde som jeg kjøpte hos hattemakeren Maison Michel da jeg var i Paris over jul, og på dem festet jeg et bredt bånd med sorte blonder som et slør. Til det hadde jeg skinnhansker fra Causse og kjole fra Maje – så det ble en “helfransk” outfit på meg den kvelden. Philippe hadde det jeg synes var kveldens mest creepy maske fra Venezia.

IMG_6936Det manglet ikke på vakre kreasjoner og kreative masker denne kvelden. Her er et Instabilde sammen med to av aftenens vakreste kvinner.IMG_6962Men kveldens aller vakreste var Anemone, som strålte i sin vakre fjærmaske. Her under middagen, omkranset av Philippe og Kristin.IMG_1927Sorte svaner ledet oss fra middagen og ut i en fest som varte til morgengry.IMG_9611

IMG_1965Å våkne med kaninørene på snei dagen derpå er helt ok når du kan våkne til denne fredfulle utsikten. Tusen takk for en magisk natt på Telemarks vakreste sted, Anemone! Jeg håper vi får en anledning til å besøke Lille Ulefos igjen snart.IMG_9702Les mer om Lille Ulefoss.

 

1 Comment

  • Reply January 28, 2015

    Veronika Raanes

    Så utrolig flotte bilder. Ser ut som en virkelig vellykket helg! Nydelig du var her også.. Ørene var supersøte jo <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.