Party facial hos Artesia

IMG_3451Kuldegradene har gjort meg ganske stiv og stram i maska de siste dagene. Hva er vel da bedre enn å dukke ned i Artesias himmelske behandlingsrom for en oppmykende og glødende partyfacial?

Festsesongen er for alvor igang, noe som betyr opptredener som DJ og konferansier på julebord og andre firmafester tre-fire ganger i uken. Det blir mye reising, uregelmessig spising og lite søvn, og kombinert med bitende kulde utenfor døra, har resultatet for meg blitt stiv, rødlig og ekstra sensitiv hud. Jeg trenger hjelp, men samtidig kan jeg ikke holde meg borte fra scenen etter harde, flassende hudbehandlinger. Heldigvis finnes det en behandling for oss som vil ha maks effekt uten å måtte bremse ned på festlighetene.

Party facial betyr rett og slett en ansiktsbehandling som gir masse pleie og et merkbart resultat, uten å irritere huden. Dermed kan du gå rett fra behandlingen til fest. Det høres jo ikke dumt ut!

Artesias party facial er basert på produktene til Dr. Murad, som gir god eksfolierende og fuktgivende effekt uten å stresse opp huden og starte en flasseprosess. Det gjør at du i prinsippet kan gå rett fra behandlingen til fest, og det var akkurat det jeg gjorde. Det eneste jeg brukte av sminke den kvelden, var en lett BB cream og pudderet til Colorescience. Det var så deilig å få gløden tilbake i huden, og ikke minst å kunne droppe den tunge makeupkremen og la huden puste også på scenen.

Slik så huden ut rett etter behandling, uten sminke eller farget dagkrem:

IMG_3457

Denne behandlingen er perfekt for deg som vil ha en oppfrisker av vinterhuden, og som ikke har lyst på flammende rød hud rett etterpå (det er ingen irriterende hudklemming, påfølgende flassing eller liknende).

En times pustepause med masse fukt og en avslappende nakkemassasje var akkurat det jeg trengte for å få energien tilbake på topp, og nå er jeg klar for en ny uke med fester.

Behandlingen er sponset av Artesia. Har du lyst til å finne ut mer om behandlingen? Sjekk ut Artesias sider!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.