Shopping i København

Shopping i KøbenhavnAnnonse: Glem London, Paris og New York. København er mitt shoppingparadis. Og dette er noen av favorittstedene mine.

Rue Verte

Verdens beste interiørbutikk. Mørkt, dekadent, moteriktig og spennende. Akkurat nå elsker jeg fløyel, mørk marmor, skinnbetrukne skap og detaljer i glass og speil. Her finner du alt som trengs for å forvandle hjemmet ditt til en glamorøs og lukseriøs oase. Heldigvis organiserer de gjerne hjemtransporten tilbake til Norge for deg, for her er det lett å handle både stort og tungt. Sjekk også ut deres fine utvalg i motebøker!

You He She

Denne nettbutikken har et superkult showroom og butikk som er vel verdt et besøk, spesielt for deg som elsker Isabel Marant, Rika, Acne og Jerome Dreyfuss. En del røff, dansk storbycool. En del fransk skjødesløs chic´het. Her får du alt du trenger for å gjøre høstgarderoben din komplett.

Julie Fagerholt

I denne koselige butikken i et rustikt gammelt københavnerhus finner du dansk design på sitt beste: bohemske blomsterprint og grove strikkejakker i skjønn harmoni. De lange strikkejakkene hennes er en hit blant moteredaktører og bloggere. Se også etter designerens lekre skinnbelter med slangedekor: en klassiker som holder i år etter år.

Kassandra

Det siste fra Celine, Valentino og Prada er bare noen av godbitene du kan velge blant i denne designhimmelen av en butikk. Her finner du det mest esklusive, det aller nyeste og de lekreste av sko, vesker og accessoirer – rett fra catwalken. For mange av oss blir det stort sett md vindusshoppingen her, men skal du først unne deg noe helt spesielt, er dette butikken som gjør designerdrømmene dine til virkelighet.

Magnolia

Second hand i luksusdivisjonen. Her kan du handle Isabel Marant, Balenciaga og Louboutin til en brøkdel av prisen. Her har jeg gjort flere kupp, så pass på å legge turen innom denne vintageskatten som ligger rett ved Illums. Følg dem på Instagram for siste nytt.

Beau Marché

Min andre store interiørfavoritt. Her kommer du rett hjem til Fabelaktige Amelie fra Montmartre, og kan meske deg i vintage og nyt i skjønn forening. En favoritt blant danske it-girls. Sjekk spesielt ut deres kule utvalg av plakater. Her er atmosfæren helt unik, og det er kanskje en av grunnene til at deres tilhørende cafè har blitt så populær. Ta et glass vin eller en espresso og nyt det myldrende livet i butikken.

BLI MED PÅ SHOPPINGTUR!

4. september reiser jeg på Venninnecruise til København med DFDS. En weekendtur fylt med moteshow, stylingtips, skjønnhet og inspirasjon sammen med blant annet foredragsholder Mia Törnblom og øyenbrynsstylist Fred Hamelten. Da skal jeg dele mange flere shoppingtips med dere – så jeg håper at du blir med på tur!

Les mer om Venninnecruiset her!

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.