Solbeskyttelsen som virker

Annonse: Fjell, storby eller strand i påskeferien? Uansett hvor du setter kursen er rett solbeskyttelse et must i ferien. Dette er mine tre favorittprodukter.

1: Sun Ceutic 50+ solkrem

En god solkrem gir beskyttelse mot solens skadelige stråler uten å etterlate huden hvit, klissete eller kornete. Den må være lett nok til å påføre ofte (spesielt på bryst og ansikt), gi god beskyttelse både mot UVA- og UVB-stråler, og tilføre huden fuktighet og pleie med ingredienser som sink, aloe vera og hyaluronsyre. Sun Ceutic 50+ fra Derma Ceutic har alt dette. I tillegg dufter den friskt og rent, og kommer i en praktisk veskestørrelse som gjør det lett å ha den med seg både på stranda og i storbyen. Hvis du er som meg, som lett blir brent og flekkete i solen, er dette din aller beste følgesvenn.

2: Oxygenetix Foundation

En foundation så lett at den smelter inn i huden, som beskytter og pleier huden samtidig som den dekker ujevnheter og gir glød? Ja takk! Oxygenating Foundation fra Oxygenetix ble opprinnelig laget for å brukes på sensitiv hud etter kosmetiske behandlinger som peeling og laser, men den passer like godt for alle slags hudtyper. Jeg elsker at den pleier huden samtidig som den ikke ser tung eller for “sminket” ut. Perfekt både på dagtid som en lett “ikke makeup-makeup” til jobb, og som base for en glødende kveldsmakeup. På reise har jeg alltid med meg minst to ulike farger, slik at jeg lett kan blande en perfekt base når hudtonen endrer seg litt etter været.

Kveldssminke i ferien med foundation fra Oxygenetix. 

3: Sunforgettable pudder med SPF 50

Mitt siste musthave-produkt både i strandveska og citybagen er det smått geniale solbeskyttende pudderet fra Colorescience. Ja, du leste riktig: Det er et solbeskyttende pudder! Med SPF 50 og pleiende mineraler! Så nå har du ingen unnskyldning til å ikke påføre solbeskyttelse gjennom hele dagen, også når du har på deg sminke og er alle andre steder enn stranda. Jeg bruker det gjennom hele dagen på ansikt, bryst og skuldre, gjerne over solkremen eller Oxygenetix Foundation, og holder meg beskyttet samtidig som pudderet matter og tilhører litt ekstra farge og glød i kinnene.

Nyt sol, strand, storby eller påskefjellet. Men pass på å ikke ta med deg uønskede suvenirer som pigmentflekker og alvorlige hudskader hjem. Hold deg beskyttet, og Glow Girl!

1 Comment

  • Reply May 5, 2018

    Maria Luisa Creencia Carballo

    Takk for tipsen igjen :o) men hvor kan jeg kjøpe disse produktene ?
    Oxygenetix Foundation
    Sunforgettable pudder med SPF 50

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.