Hvilke solbriller passer best for meg?

IMG_2759

Vårens solbrillenyheter er her! Men hvilken brille passer best til akkurat ditt ansikt?

Det flommer over av vakre, kule, sexy og edgy solbriller denne våren, og det finnes virkelig noe for absolutt alle: enten du er en glamorøs diva, praktisk sportsfreak eller trendy bloggestjerne. Men det å velge rett solbrille handler ikke bare om personlig smak og livsstil, det handler også om å velge rett brille til akkurat din ansiktsform!

For de kjempekule wayfarer-brillene fra Rayban ser helt annerledes ut på et rundt ansikt enn på et med mer firkantede trekk. Og de store divabrillene som er råkule til venninnen din med ovalt ansikt, lett kan oversvømme ditt hjerteformede ansikt. Å vite eksakt hva slags ansiktsform man har er lettere sagt enn gjort, og ofte er vi en kombinasjon av flere ulike typer.

Det enkleste trikset er å se seg slev i speilet når du kommer ut av dusjen og har vått hår. Da kommer ansiktstrekkene dine best fram. Ta deg god tid og se etter dine mest markante trekk; er du mot de firkantede eller runde, har du bred panne og hake, eller er partiet ved kinnbein og øyne det bredeste. Bruk dette som utgangspunkt for å finne brillemodellen som viser akkurat deg fra din beste side.

Så hva slags briller passer egentlig til din ansiktstype? Det finner du i min store solbrilleguide.

Og brillene jeg viste fram på skjermen på God morgen Norge i dag, finner du her.

På bildet har Espen på seg solbriller fra Gucci, mens jeg og Vår begge har solbriller fra Quay. I hånden har jeg en av sommerens nyheter fra Prada.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.