Sommer kommer

Endelig er våren her, og jeg har fått ladet opp til solsesongen i LA.

Etter en lang og mørk vinter er det fantastisk å endelig kaste vinterjakka innerst inn i skapet, hoppe inn i småskoene og – ikke minst- begynne å planlegge sommergarderoben. Blomsterprint, flagrende stoffer, lekne volanger og bare skuldre står på ønskelisten til mange akkurat nå, og jeg bruker mye av tiden min disse ukene på å reise land og strand rundt for å kle opp norske damer i vårens trender.

Mens det gryende vårværet hjelper på inspirasjonen for noen og enhver, fikk jeg en ekstra dose med både Vitamin C og motekick da jeg for noen uker siden møtte våren i Los Angeles. Å få kjenne sand mellom tærne og føle solstråler på skuldrene ga meg akkurat det energiboostet jeg trengte. I tillegg fikk jeg shoppet litt til sommergarderoben min. For med en stadig voksende mage er det lite som passer av fjorårets kjoler og topper, dessverre.

Kjolen på bildet er fra en av mine favorittdesignere for tiden, Caroline Constas. Den er florlett og flagrende, og har til og med strikk i livet – perfekt for mammaformen.

Foto: Hanne Sagstuen

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.