Sommerlykke

Bilde 4Sommerens favorittantrekk er selvsagt med til Marrakech.

Det er sjelden at man blir sånn skikkelig glad av et antrekk. Altså, sånn at du får lykkefølelse bare av å ta det på. Men sånn har jeg det med denne oransje energibomben av et antrekk. Og shortsen og toppen fra By Malene Birger har til alt overmål samme effekt på de fleste jeg møter også. De smiler og sier at de blir glade av det. Og mer kan man vel ikke ønske seg av et ferieantrekk?

Bilde2Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt settet, etter at jeg viste det på God morgen Norge i juni, så her kommer detaljene:

Toppen og shorten i 100% silke er kjøpt fra den fine butikken Vikki, som ligger i Austevoll. Jeg shoppet det gjennom Handlegaten.no, som er en samling med små, nisjebutikker innen mote og interiør fra hele Norge. Ekstra gøy å kunne støtte norske småbutikker når anledningen byr seg!

Bilde 3Skoene er faktisk også kjøpt gjennom Handlegaten.no! De er fra butikken Faye på Voss, og er norsk design fra Helene Westbye. Skoene er til og med på sommersalg nå, til halv pris! (det var de ikke de jeg kjøpte dem.. argh!)

Nå skal jeg ut i souken her i Marrakech og lete etter tepper og keramikk til leiligheten min. Håper du får en fantastisk sommerferiedag!

1 Comment

  • Reply July 4, 2014

    Aya

    Du er bare så hot! Ser ut som pinup!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.