Stolt ambassadør for Björn Axén

ANNONSE: Endelig kan jeg fortelle det! Jeg er så stolt over å være ambassadør for Skandinavias ledende hårpleiemerke Björn Axén!

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker å leke meg med klær og sko. Stilen min endres etter humør og anledning, og jeg synes alltid det er gøy å prøve noe nytt. Men er det en ting som jeg aldri eksperimenterer med, så er det håret mitt. Daglig pleie med gode produkter, og en frisyre som både er enkel å style og lett å variere, er for meg nøkkelen til å kjenne seg bra hver dag.

Derfor er jeg ekstra glad for å kunne fortelle dere at jeg nå har inngått et samarbeid med det ledende Skandinaviske hårpleiemerket Björn Axén. Det svenske frisørmerket er kjent for sine tette bånd til både det svenske kongehuset og Nobelgallaen, men vel så viktig for meg er at de virkelig kan skandinavisk hår! Vi nordmenn utsetter ofte håret vårt for dramatiske temperaturskifter, tørt inneklima og harde blekejobber (for å bevare vår … kremt … “naturlige” nordiske lyse farge), og det gir oss helt spesielle behov. Vi trenger rikelig med pleie, som bygger opp uten å tynger.

I tillegg gjør den fine, tynne hårkvaliteten vår at volumprodukter er en storfavoritt, og de skal ikke være tyngende eller virke klissete. Heldigvis har jeg nå funnet løsningen på dette problemet.

Jakten på styling som gir løft og volum uten å gjøre håret sticky har vært et evig prosjekt for meg. Inntil nå. Etter å ha prøvd utallige tørrsjampoer som ofte både lukter og føles som tyggegummi, eller som gjør håret pudrete og hvitt, hadde jeg totalt avskrevet det produktet. Men nå har det endelig kommet en lett og frisk tørrsjampo som gjør håret mykt, velduftende og voluminøst – uten så mye som et spor av hvitt pudder i hårrøttene: Björn Axén Scented Dry Shampoo.

Den er så enkel å bruke, og er fast inventar i vesken når jeg reiser på jobber og skal bli sceneklar på 1-2-3. Jeg håper du liker den lille videoen jeg laget da jeg testet den. Av de tre duftene er Sunny Grapefruit min favoritt, men det var et vanskelig valg. Lukt deg fram til din favoritt i dag, du finner den i hyllene på Vita.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.