Trendforedrag i Pepperkakebyen

IMG_3503Årets kanskje hyggeligste jobb hadde jeg i dag: frokostforedrag i Pepperkakebyen i Bergen!

Å få mulighet til å reise land og strand og treffe bra mennesker er noe av det jeg liker aller best med jobben min. Ved siden av å få mulighet til å leve av hobbyen og pasjonen din, da. Gjennom foredragene, dj-jobbene og kundekveldene som jeg inviteres til, får jeg se noe av det vakreste, mest spesielle og morsomste som Norge har å by på. I dag er utvilsomt en slik dag: for jeg fikk besøke Bergens vidunderlig lekne og morsomme pepperkakeby!

IMG_3565Her holdt jeg i dag tidlig trendforedrag for lederne for sentrumsbutikkene i Bergen. Omgitt av fantasifulle og imponerende pepperkakehus, funklende lys og julemusikk fikk jeg snakke om mine syttitallsikoner Bianca Jagger, Jane Birkin og Ali McGraw, og spise frokost med 70 butikkdrivere og BA. Et bedre sted å nyte morgenkaffen kan jeg ikke tenke meg.

IMG_3518Pepperkakebyen har eksistert i 25 år, og består utelukkende av frivillig bakeinnsats fra barnehager, skoler og voksne entusiaster. Her var Fløibanen, Brann stadion, bryggen og selvsagt Den Nationale Scene, som var kunstferdig utført av noen som definitivt vet hva de gjør. Utrolig gøy å se!

IMG_3513Ekstra hjertevarmende var det også å se at kjærlighet og omtanke for Paris hadde inspirert så mange bakemestre til å lage Eiffeltårn, Triumfbuer og kanalbåter. Et eget cafédistrikt med fransk gatemusikk hadde Pepperkakebyen også fått plass til i år.

IMG_3515

Takk til Bergen Sentrum for at jeg fikk være med å spre inspirasjon og trendnytt i så magiske omgivelser! Husk å besøke Pepperkakebyen hvis du er i Bergen den neste måneden. Overskudd fra billettsalg går i tillegg til et knippe veldedige organisasjoner som jobber med barn, så her er det bare å nyte julehyggen med god samvittighet.

IMG_3501

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.