Tusen takk!

Wow! Jeg er helt overveldet over hvor mange gode navneforslag jeg har fått fra dere!

Her på bloggen, på Facebook og Instagram. På mail, og på gata fra folk som stopper meg med gode historier og en lang navneliste. I løpet av den siste uken har jeg fått flere hundre henvendelser fra engasjerte følgere som kommer med knallgode navneforslag. Og jeg elsker så mange av dem!

Å finne et navn som klinger godt på mange språk virker ikke som en spesielt stor utfordring for dere. Det flommer inn av romantiske, symbolske og internasjonale navn som både klinger godt og har en flott mening. Jeg har fortsatt ikke klart å lande på det eneste ene, men jeg lover å holde dere oppdatert etter hvert som navnelista snevres inn.

Tusen takk for all inspirasjon! Og til alle dere som kommer opp til meg med navneforslag mens jeg reiser Norge rundt på turné i disse dager: Keep it coming! I dag skal jeg snakke festivalmote og kommersielle sommertrender på TV2 Nyhetskanalen live på Skype her i Nordfjordeid kl 17.30, før showet starter på AMFI Nordfjord kl 18. I morgen står Tangen på Nesodden for tur. Og hvis du finner med i en by nær deg, og kommer opp til meg med et godt navneforslag, kan jeg love deg at jeg blir skikkelig glad. For dette setter virkelig fart på inspirasjonen.

Foto: Hanne Sagstuen

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.