A night at HTL Stockholm

IMG_4285Lyst til å bo komfortabelt, trendy og kult i Stockholm – uten at det koster skjorta? Da bør du sjekke ut designhotellet HTL.

Jeg ble først kjent med den lommebokvennlige designhotell-kjeden da de ba meg anbefale Oslo-favoritter i forbindelse med åpningen av deres første norske hotell tidligere i år.

Så da jeg i helgen dro til Stockholm for å dekke prinsebryllupet sist helg, var jeg spent på å sjekke inn på deres hotell HTL Kungsgatan. Og det angret jeg ikke på!

IMG_4196Rommene er relativt små, men veldig praktisk innredet. Og alt er splitter nytt, så du får umiddelbart en følelse av luksus når du sjekker inn. Detaljer som skjulte oppbevaringsmuligheter rundt omkring i rommet, valgfri veggkunst via tv-skjermen, og kul designbelysning gjør rommet både smart og stilig.

IMG_4225Dette er lampen ved sengen. Så kul!

IMG_4210

IMG_4204Det store speilet skaper ekstra romfølelse.

IMG_4207 På badet er selvsagt produktene spesialdesignet til hotellet.

IMG_4240Hotellet ligger sentralt midt i Stockholm, et steinkast fra Sergels torg og NK, og en liten spasertur fra Stureplan. Du sjekker enkelt inn på en stasjon, og lager selv ditt eget nøkkelkort. Men for slike som meg, som ofte trenger litt ekstra hjelp når det kommer til “smarte” tekniske løsninger, så er det alltid personale tilstede som gjerne hjelper til.

IMG_4244I lobbyen finner du også en av mine favoritting med hotellet: et Stockholmskart der tidligere gjester har festet sine anbefalinger med post it-lapper. Her kan du få tips til alt fra hvor du finner den beste rockabillybaren, til hvor det er aller best å gjennomføre et frieri. Smart og veldig morsomt. Selv la jeg til et tips om å leie sykler, dra ut til Djurgården, og spise fisk på Oaxen restaurant med utsikt over Stockholms innsegling.

IMG_4309Morgenen starter med en deilig frokostbuffet med brødmat og ferske fristelser. Selv elsket jeg de små glasskrukkene med frukt, yoghurt og muesli. Så søtt!

IMG_4307Skulle sulten melde seg i løpet av dagen, er lobbybaren velfylt med alskens fristelser.

IMG_4250Selvplukk av smågodt er for eksempel aldri feil etter noen runder på dansegulvet i Stockholmsnatten.

IMG_4251HTL Stockholm har to barer, en innendørs loungebar som ligger i utstrekning av lobbyen:

IMG_4268

IMG_4257Og en utendørs, mer tropisk i den blomstrende bakhagen:

IMG_4283

 

IMG_4288Jeg vil absolutt anbefale et besøk på HTL Kungsgatan neste gang du er i Stockholm. Her får du en total designhotell-opplevelse med masse personlighet, og det til en budsjettvennlig pris.

Og det betyr jo bare en ting: Mer rom til shopping, wining and dining! Hurra!

IMG_4301

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.