Årets heteste julegave

Clarisonic-can-help-acne-prone-skin-acne-expert

Clairsonic gir deg en effektiv dyprens av huden.  60 sekunder i dusjen hver morgen er alt som trengs.

Dette er årets hit under juletreet.

Jeg har selv brukt den sammen med hudpleieproduktene mine fra ZO Medical den siste måneden, og det føles som om huden får en mild dyprens hver dag. Den et både bløtere og glattere enn tidligere, i tillegg til at man våkner litt ekstra av en deilige ansiktsmassasjen i dusjen hver morgen.

Du kan bytte ut børstehoder for å tilpasse din hudtype, og du kan også få større børster tilpasset en spabehandling for kroppen. Og husk: 60 sekunder er alt som skal til hver dag. Det gjør dette til en super julegave også til mannen i ditt liv. Med dobbelt sett med børstehoder kan dere jo få glede av Clairsonic-børsten begge to!

 

Slik bruker du Clairsonic-børsten:

Påfør renseproduktet på huden i dusjen (bruk enten Clairsonics egen rens, eller behold favorittproduktet ditt – begge deler fungerer like godt).

Velg hastighet på børstehåndtaket, noe som starter en 60 sekunders behandlingssyklus. Du trenger ikke rense mer enn 60 sekunder hver morgen.

Start med å bevege børsten i 20 sekunder på pannen, før du fortsetter med 20 sekunder på nese og hake. Til slutt har du ti sekunder på hvert kinn. Børsten vil pipe hver gang du skal skifte sone i ansiktet.

Skyll ansiktet i dusjen og fortsett din vanlige hudpleierutine. Børsten skyller du enkelt med vann og såpe.

 

Clairsonic koster kr 1 700,- og selges hos parfymeri- og hudpleiekjeden Kicks (i ti butikker over hele landet) og på www.kicks.no

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.