Badetøy på God morgen Norge

I dag skapte God morgen Norge hetebølger på skjermen, med et grytidlig bademoteshow med flotte modeller.

Vi viste masse fargerike nyheter både til ham og henne, presentert av mine flotte modeller i ulike aldre og størrelser. Det de alle hadde til felles var at de var glimt i øyet, masse sjarm, og at de så strålende vakre ut i badetøyet sitt.

I hele dag har jeg blitt nedrent av spørsmål om produktene jeg viste frem. Husk at dere alltid kan kontakte meg på Instagram @mariannejemtegard og på Facebook hvis dere brenner inne med spørsmål. Jeg svarer så fort jeg kan.

Her kommer en oversikt over bademoten jeg viste fram:

Først av alt må jeg nevne kjolen jeg hadde på meg, som veldig mange har spurt om. Den er fra merket Devotion, og selv om den er utsolgt i mange butikker i landet vet jeg at du kan få den i noen utvalgte motebutikker rundt omkring i landet. Lykke til med jakten, jenter! Skoene mine er gamle favoritter fra Zara.

Fra bordet viste jeg fram en kaftan fra merket Johnny Was, og en rumpetaske med blomsterbroderier fra Accessorize.

På modellene viste jeg fram:

Oransje bikini og heklet strandkjole i khaki fra Banana Moon

Stor rund veske med blomsterbroderi fra Accessorize

Badedrakt med diamant-utskjæring i sidene fra Maranga.

Kaftan med jungelmønster fra Hallhuber

Rund stråeveske til å ha over skulderen fra Farrow

Marineblått og hvitt sett med bikini og strandkjole fra Antigel hos Next to Nothing

Sort og gull nittitallsbikini med sporty snitt fra Monica Hansen

Solbrem i strå fra Farrow

Badedrakt med palmemønster fra Maranga

Hvit linkjole med broderi på skuldre og rygg fra 120% Lino

Stråveske med rund hank fra Farrow

Badeshorts i lys blått med fugleprint fra HM

High waist bikini med polka dotter fra Antigel hos Next to Nothing

Oransje bikini og mangefarget silkeskjerf til å brukes rundt hoftene fra Lise Charmel

Oransje shorts og kortermet skjorte med tigerprint fra HM

Mangefarget bikini med syttitallsprint og matchende strand-kaftan fra Antigel hos Next to Nothing

 

Jeg håper dere alle nyter sommeren, med eller uten stråveske og kaftan. Og husk: stranda er for alle, uansett kropp! Det som alltid matcher knallsol og blå bølger best er et stort smil og en iskald softis.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.