Best hotel in Paris

Let me take you to my favourite place in Paris. // La meg ta deg med til mitt favorittsted i Paris.

Hidden amongst lush, leafy greens and decadent limestone buildnings two small skips away from Arc de Triomphe you find the most beautiful hotel of them all. Saint James is more like a small castle, where you check in if you want to feel like a princess for a day or two. A better place to escape the Fashion Week madness that is taking over Paris this week is hard to imagine.

Gjemt mellom grønne trær og staselige bolighus små hopp vekk fra Triumfbuen ligger et av de vakreste hotellene jeg kan tenke meg. Saint James er et lite slott av et hotell, hvor du kan sjekke inn for å føle deg som en skikkelig prinsesse. Et bedre sted å få et pusterom fra moteukens galskap som omfavner Paris denne uken kan jeg ikke tenke meg.

All the rooms have their own, unique and eclectic decor, and it is always an extra treat to discover what little slize of Parisian heaven that will be yours. But outside the door to your room the view is always the same: spectacular monochrome chandelier magic.

Rommene på hotellet er alle unike, dekorert på hver sin eklektiske måte. Og det er alltid ekstra gøy å oppdage hvilken liten bit av den parisiske himmelen du får ved innsjekk. Men utenfor døren til rommet ditt er utsikten alltid den samme: Spektakulær og monokrom lysekronemagi.

I can´t wait to show you what room I got this time in my next post.

Jeg kan nesten ikke vente med å vise dere hvilket rom jeg fikk denne gangen i min neste post.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.