DIY brudekjole

IMG_6144Hvorfor ikke gjøre det ekstra personlig på den store dagen, og lag brudekjolen din selv? Jeg lekte meg med boho-looken på fotoshoot i vakre Praha.

Å kunne style sin egen brudekjole til fotoshooten for bryllupsplanlegger Cathrine Aase Waleberg var veldig gøy. Kjolen min er satt sammen av et tyllskjørt vi fant på en brudesalong her i Praha og en blondetopp jeg hadde liggende hjemme. “Smykkene” mine er flash tattoos jeg hadde med i kofferten fra Norge. For hvorfor må brudekjolen være noe man skal bruke flere titusen kroner på? Med litt kreativitet blir brudekjolen din både billigere og mye mer personlig – og ved å ta utgangspunkt i noe du allerede har i skapet får du en kjole som garantert er “deg”.

IMG_7718Å finne rett kjole på den aller største dagen kan være en hard nøtt å knekke for mange av oss, for vi vil jo alle helst ha kjolen som bare virkelig er “meg” med stor M. Og hvis du har lett deg gjennom kilometervis med tyll og silke uten hell, og fortsatt sliter med å finne “den rette” kan det være en ide å titte i klesskapet ditt. Kanskje har du en kul topp du kan bruke som utgangspunkt for drømmekjolen din? Eller et langt bohemsk skjørt som med små endringer kan bli den perfekte sommerbrudekjolen?

Mange brudekjoledesignere, blant annet Pronovias, har også begynt å selge topper og skjørt separat, slik at du med enkle grep kan sette sammen kjolen som matcher din personlighet perfekt. Kanskje får du også dermed plagg du kan bruke flere ganger også. Smart, ikke sant?

IMG_6156 Borddekorasjonene til denne shooten i rosegull og hvitt kjentes fresht og moderne, og jeg elsket at brudebuketten min var satt sammen av friske grønne blader i stedet for rosa roser og brudeslør. Hva synes du? Er dette en look som du kunne gått for hvis du skulle giftet deg nå?

IMG_7763

 Det er kanskje unødvendig å si, men alle bildene mine kommer rett fra iphonen og er uretusjerte. Jeg gleder meg skikkelig til å dele de helt ferdige, bearbeidede bildene med dere så snart kampanjen er klar. 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.