En pustepause midt på dagen

IMG_2031Hva gjør du for å finne roen i hverdagen?

I dag startet jeg dagen med en herlig yogatime. Casall inviterte en håndfull bloggere til yoga og deilig frokost på Artesia, og omgitt av tente stearinlys og bølgende lyder krabbet jeg dermed inn i dagen – downward facing dog-style.

Etter treningsøkten går jeg dagen i møte med lave skuldre og mer overskudd. Det hører med til sjeldenhetene at jeg står opp ekstra tidlig for å strekke meg i form. Hadde jeg gjort det oftere hadde jeg sikker vært både sunnere, gladere og (i hvert fall) mykere.

Mitt pusterom finner jeg som oftest over en kopp varm kaffe, mens bylivet suser forbi utenfor vinduet mitt. Ikke like sunt som en yogatime, men likevel veldig deilig. I dag tror jeg at jeg skal gjøre begge deler. Torsdager er tross alt til for å nytes. Og med en slik start på dagen kan jo ikke resten av den bli annet enn deilig.

Ønsker dere alle en deilig lille-fredag!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.