Høstmote på TV2

bilde 1Høsten er endelig her! Dette er tre av mine favorittstiler akkurat nå, som vist og stylet på TV2 God morgen Norge i dag.

RUTER

Det er noe deilig friskt over en tykk, rutete skjorte. Halvparten grunge. Halvparten skogsarbeider. Og hundre prosent høst. Dette plagget slår aldri feil når gradestokken kryper nedover.

Stylingtips:

Velg et blyantskjørt i militærgrønne blonder sammen med den rutete skjorta for en polert “kontorlook”. Eller style den sammen med et skinnskjørt for en tur på byen.

Plagg vist på skjermen:

På meg (også vist på bildet her): Skjorte fra Eleven Paris og skinnskjørt fra J. Lindeberg

På dukke: Skjorte fra Zara, skjørt fra 2nd Day, kåpe fra det norske merket Arnie Says

Ellers vist: Blondeskjørt fra Day Birger Mikkelsen

 

SEKSTITALLS

Tiåret alle snakker om er sekstitallet. Eller, helt presist: slutten av sekstitallet. Fuskepels, a-linjeformede miniskjørt, høye boots og gensere med høy hals. Tiden da Anita Pallengren og Marianne Faithfull var unge, rocka trendsettere er nok en gang på moten. Som om den noensinne har gått ut av stil til å begynne med?

Stylingtips:

Redd for å se ut som du skal på kostymefest? Unngå å bli alt for tidstypisk ved å kombinere klassiske sekstitallselementer som lakksko, fuskepelsjakke eller a-linjeformet miniskjørt med styling fra andre tiår. For eksempel ved å slenge pelsen over slitte boyfriendsjeans.

Plagg vist på skjermen:

På dukke: Høyhalset topp fra det norske merket FWSS, salt- og pepperfarget miniskjørt fra By Rachel Zoe, fuskepels fra Gina Tricot (hvit) og Eleven Paris (sort). De lårhøye støvlettene er mine private fra Jimmy Choo.

Ellers vist: Kjole og høyhalset topp fra Theory som kan kjøpes hos Tatler i Bogstadveien. Der finner du også merket By Rachel Zoe, FWSS og den blekrosa sekstitallskåpen fra Dondup. Den utsmykkede a-linjeformede kjolen er fra Day Birger Mikkelsen.

Strikk acne

STRIKK

Ingen høst uten! I år skal strikken være ekstra stor, myk og varm. Og sesongens udiskuterbare vinner på motefronten er den lange oversized cardiganen i pusete strikk, enten ensfarget eller i dyreprint.

Stylingtips:

Kombiner strikkeplaggene med trange skinnbukser eller skinnskjørt for en lukseriøs og rocka stil som passer like godt til dag som til kvelds.

Plagg vist på skjermen:

På dukke: Skinntopp og skjørt fra Day Birger Mikkelsen, cardigan fra Day Birger Mikkelsen, rutete kåpe fra Day Birger Mikkelsen

På meg på bildet over: Strikk og skjørt fra Acne, sko fra Isabel Marant

Ellers vist: Strikket flettegenser fra Eleven Paris og lang strikket genser med høy hals fra Kappahl 

1 Comment

  • Reply September 2, 2014

    Turid

    Flotte bilder av høstens mote!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.