Festklær for Mini

Endelig tid for glitrende fest, ferie og familiekos. Jeg har plukket ut de fineste festplaggene til familiens midtpunkt for jul og nyttår.

Annonse: Artikkelen er laget i samarbeid med Babyshop.

Julaften er rett rundt hjørnet, og festen fortsetter utover i romjulen og nyttårshelgen. Uansett om du arver, kjøper brukt eller vil ha noe nytt til den lille skatten din, så er det alltid gøy å hente litt inspirasjon fra alt det vakre som finnes ute i butikkene til julens aller viktigste gjest. Derfor har jeg plukket fram mine favoritt festplagg fra Babyshop for både jente og gutt. Kanskje er du til og med heldig å finne noen av dem på januarsalget?

Gull og hvitt er en kombinasjon som passer like fint til julefesten som til nyttår, navnefester eller andre høytidsstunder (se bildet over).

 1. Body med påsydd kjole fra Petit Bateau
 2. Body med vest og sløyfe fra Minitini
 3. Kjole fra Petit Bateau
 4. Glittersmokk fra Elodie Details
 5. Ballerinasko i gull fra Petit Bateau
 6. Lysbokstav fra Jox
 7. Kosekanin fra Elodie Details

Julen er tiden for minner og tradisjoner. Og hva passer vel da bedre enn rutemønster, myk strikk og klassiske broderier. Perfekt for å skape nye minner til familiealbumet.

 1. Rutekjole med bukse fra GAP.
 2. Tre-i-en-sett fra GAP.
 3. Strikkekåpe fra Mayoral.
 4. Rutete julekjole med sløyfer fra Dr Kid.
 5. Julekjole med matchende bukse fra Kissy Kissy.
 6. Nissesmokk fra Elodie Details.
 7. Reinsdyrbody fra Hust & Claire.
 8. Strikkekjole fra GAP.

 

Matrosdrakten er et budsjettkupp perfekt for mammaer som vil følge tradisjonene. Og for luksusdyrene der ute blir det vel aldri feil med Ralph Laurens søte bamsemotiv? Trendsetterne velger kanskje heller Mini Rodinis kule Spaniel-kjole? Mens den røde fløyelsfavoritten fra Mayoral er bare så god å kose og klemme på.

Så spørs det bare om det blir tid til å finne noe festtøy til mamma også, da?

1. Matrosdrakt fra Jocko.

2. Bamsekjole med bukse fra Ralph Lauren.

3. Rød fløyelskjole fra Mayoral.

4. Festbody med vest og tversover fra Andy & Evan (bukse følger med).

5. Kjole med cocker spaniels fra Mini Rodini.

6. Røde fløyelssko fra GAP.

 

Artikkelen er laget i samarbeid med Babyshop.no

Marianne Jemtegård jobber som ambassadør for Babyshop, noe som innebærer at hun blant annet holder foredrag både internt og eksternt, reiser rundt på butikkeventer for å dele sine erfaringer som småbarnsmamma, skriver artikler og shoppingguider for Babyshop og kommer med tilbakemeldinger på hvordan Babyshop produkter fungerer i hennes travle hverdag. Som en del av dette samarbeidet gir hun leserne sine også shoppingguider slik den du leser nå, satt sammen av hennes personlige favoritter fra Babyshop. Vi håper du finner noe spennende her.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.