Fjær og farger i håret

20150209_9697NeglelakkI går testet jeg ut fjær- og fargeextensions, og valgte toner som matchet jeans. Noe for festivalsommeren, kanskje?

Jeg trodde at farger og fjær ville bli for voldsomt for meg, men etter å ha vært konferansier og foredragsholder på et presseevent for Neglakademiet og Great Lengths i går, har jeg kanskje skiftet mening!? Victoria fra Great Lengths festet noen blå striper i håret, og matchet de med fjær i kalde toner, og jeg synes at resultatet ble ganske kult. Spesielt til min nye true blue jumpsuit.

Neglene mine har fått favorittfasongen stiletto igjen, og er malt i CNDs nye farge Field Fox fra vårkolleksjonen “Flora & Fauna”. Hva synes dere?

Takk til Guro Holmene fra Nettavisen som sendte meg dette fine bildet fra gårsdagens pressemøte.

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.