Fotoshoot for Elle

Elleshoot1

I dag startet jeg dagen med fotoshoot for Elles novemberutgave, “Sex & the City”-style. Ballerinaskjørt, rufsete krøller og skyhøye Louboutins, stylet av Elles herlige moteredaktør Petra Middelthon.

På The Thief, med Oslos beste utsikt, ble makeup og hår gjort av min deilige venn Thomas Erdis. Han skal flytte til New York for å jobbe der nå, og kommer garantert til å ta byen min med storm. Jeg gleder meg til å besøke ham snart! Talentfulle Oda Berby tok bildene, og fikk meg blant annet til å trave rundt i svingdøren ved inngangen til The Thief. Jeg er veldig spent på sluttresultatet, som du kan se i Elles novemberutgave.

Elleshoot36

Det var uvant å stå på andre siden av kamera, og jeg kan love deg at det er langt mer komfortabelt å være stylist enn å skulle levere foran linsen. Men da hjelper det veldig å kunne jobbe med noen av Norges flinkeste. Det blir spennende å plukke opp Elle i slutten av oktober!

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.