Gavesett i siste liten: Hårpleie

miranda-kerr-highlights-80

Har du forsatt noen gaver igjen på handlelista? Fortvil ikke, jeg har testet ut julens uendelige utvalg av gavesett – og dette er de aller beste!

Jeg begynner med de aller beste gavesettene innen hårpleie. For er det noe absolutt alle har bruk for, så er det en god sjampo og balsam. Allikevel er det mange av oss som ikke unner oss de riktig gode salongproduktene i hverdagen, så hvorfor ikke starte en ny og bedre vane for noen du er glad i? Med disse gavesettene får du mye for pengene, og kvalitetsprodukter som holder lenge.

redken_curvaceous_cream_shampoo_300ml_and_conditioner_250ml_pack_1

3_508e66489333e

 

Til mamma

Frizz-Free Curls Curvaceous gaveeske fra Redken

Inneholder: Curvaceous shampoo (300 ml), Curvaceous conditioner (250 ml) og Curvaceous Curl Dive maske (180 ml)

Dette rikholdige gavesettet inneholder alt den krøllete gudinnen i huset trenger for å få spretne, glansfulle og sunne krøller. Alle som har kraftig fall eller naturlige krøller vet at dette gjerne følges av elektrisk og “frizzy” hår (med masse småhår som står opp over hele hodet som en ufrivilig glorie). Samtidig er vel ingen ting vakrere enn myke krøller, når de temmes med de rette produktene. Og denne serien fra Redken sørger for å gi masser av pleie og fuktighet til håret, med sukkerkrystaller som låser fuktigheten inn i krøllene, og olje som gir glans og spenst. I tillegg har alle produktene UV-filter, slik at både farge og hårkvalitet holder seg ekstra lenge. Så da gjenstår det bare å få mor til å sette av nok tid til seg selv, til å kure håret ukentlig. Kanskje du kan slenge ved en liten gavesjekk på utførelse av husarbeid slik at mor kan få mer tid til egenpleie i året som kommer?

w_silver_shampoo_duo

Til pappa

Silver Gloss Protect System gaveeske fra Loreal Professionnel

Inneholder: To stk 500 ml sølvsjampo-flasker

Er du så heldig å ha en sølvrev til far? Du vet, en sånn Richard Gere-type med grå manke? I så fall er dette gavesettet perfekt for ham! Her får du dobbelt opp av Loreal Professionnels effektive sølvsjampo, som er en av markedets aller beste. Slik sørger du for at han holder manken sin glossy og klar i fargen i månedsvis! Ekstra bonus: Er du en bleket blondine selv, er denne sjampoen perfekt for å fjerne gulskjær i håret. Så stjel litt av pappa, du også. Han vil være så opptatt med å se på sin nye, perfekte manke i speilet, at han sikkert ikke vil legge merke til det uansett.

Precious Oil

Til bestevenninnen

Pureology  Precious Oil gavesett

Inneholder: Precious Oil Shamp`Oil (250 ml), Precious Oil Softening Condition (250 ml) og Precious Oil Versatile Caring stylingolje (125 ml)

Oljer er det aller heteste innen både hår- og kroppspleie for tiden. Og det er jo slettes ikke rart, for den nye generasjonen gir pleie og fuktighet uten å tynge og skape fete overflater. De smyger seg elegant inn i hud og hår, og går raskt til verks i bekjempelsen av tørrhet, slapphet og livløshet. Og best i klassen er Pureology-serien fra Loreal, som kombinerer den tradisjonelle sjampo- og balsamfølelsen med rikelig med naturlige oljer. Denne gavepakken, som også inneholder en herlig stylingolje som gir glans og mykhet, er spesielt tilpasset farget hår, og ivaretar fargen din uten skumle sulfater som ellers stripper håret for farge.  Miljøhensyn som støtte til vannbevaring og 100 prosent veganske ingredienser er også ivaretatt – så med denne under treet kan venninnen din skinne med god samvittighet.

 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.