Herlige nyheter!

DSC_0608Hipp hurra! Jeg er booket inn som dj til La Mamounias celebre nyttårsfest!

La Mamounia er det vakreste stedet jeg kan tenke meg, med en unik miks av eksotisk historie, moderne komfort og et stjernedryss av faste gjester. Winston Churchill, Grace Kelly, Charlie Chaplin og Alfred Hitchcock var alle faste gjester, og da “Sex & The City”-filmen ble spilt inn i Abu Dabi, bodde Sarah Jessica Parker her. Og ingen tid på året er mer glamorøs enn nyttårshelgen.

Da fylles det legendariske hotellet til randen av gjester med dyr brunfarge, høy cigarføring og enda høyere kjolesplitter. I fjor spilte jeg blant annet for det marokanske kongehuset, den amerikanske ambassadøren og italienske jetset-prinsesser, og festen varte til morgengry.

DSC_0612Nå er det bare å sette igang med planleggingen av hvordan jeg kan holde på interessen deres også i år. Og jeg tror jeg har funnet løsningen: I år skal jeg ta med en artist som en ekstra overraskelse. Og jeg er sikker på at hun vil blåse dem av banen.

Hvem det blir får jeg ikke lov å røpe ennå, men jeg kan love at dette kommer til å bli årets vakreste og villeste nyttårsfeiring i Marokko. Som jeg gleder meg!

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.