Hotelltips: Selman Marrakech

DSC_0074Hvis du liker overdådig luksus og elegante araberhester, er dette eksotiske hotellet drømmen for deg.

Magiske Selman er et eventyr for luksusdyr på både to og fire i Marrakech. Planlegger du et besøk til Marokko bør du absolutt ta turen forbi hotellet, om ikke annet så for en drink og en sniktitt – slik vi gjorde tidligere i uken.

Hotellet er designet av Jaques Garcia (kjent for sitt design av blant annet Hotel Costes, La Mamounia og Le Meridien), og har et 80 meter langt basseng og et glamorøst spa som gjestene i de 56 rommene kan nyte til det fulle.

DSC_0080Stilen er overdådig, sexy og marokansk, men med et umiskjennelig fransk preg – som på alle Garcias designprosjekter. Her er det lett å la seg rive med i en romantisk 1001 natt-fantasi.

Men de som jeg mistenker har det enda bedre enn jetzet-gjestene på Selman, er de renrasede araberhestene som bor i sin egne glamorøse stall i hotellets hage.

DSC_0085Ja, for Selman  er også Marokkos mest ettertraktede hjem for hester! Mens du slikker sol på de hvite baldakinsengene ved bassenget, kan du derfor nyte synet av vakre konkurransehester som leker i en stor havnehage. Familien som eier Selman er nemlig like pasjonert opptatt av hester som de er av vakre hoteller, og når Selman-hestene  ikke er på reise for å delta i internasjonale konkurranser, nyter de livet i en enorm luksusstall med eget solarium og spa-område.

Hestene er alt for spesielle til at hotellgjestene kan få ri på dem. I stedet kan vi besøke dem i stallen, og nyte vakre bilder av dem over hele hotellet.

Les mer om Selman Marrakech her.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.