Hurra for Hollywood

Har du lyst til å lese min reiseguide til Los Angeles?

Å kunne reise til nye steder har alltid vært det jeg har satt aller mest pris på med jobben min. Friheten som ligger i å ikke planlegge så alt for mye, men bare takke ja til en gig og kaste seg på flyet til et nytt, spennende sted, har alltid gitt meg masse energi. Fram til nå.

For når den lille jenta mi endelig kommer i sommer blir det mest sannsynlig ikke så alt for mange spontanturer med det aller første. Å reise med barn krever jo mye mer av både planlegging og tilrettelegging. Derfor nyter jeg ekstra av frihetsfølelsen så lenge den varer, og kastet meg like så godt med på en “siste liten-tur” til solfylte California i forrige uke. I 25 uke av svangerskapet er formen kjempefin og magen ikke for tung, så da en jobbmulighet bød seg nølte jeg ikke med å tilbringe påsken i solfylte Los Angeles.

Bye bye, snø og kulde i Oslo. Hello 25 grader og sol i Hollywood! Dette var faktisk min første tur til LA, og jeg gledet meg skikkelig til å oppdage storbyen. Og jeg ble virkelig ikke skuffet. Shopping i hele verdens sommerhovedstad er selvsagt helt ypperlig, og jeg gleder meg til å dele mine favoritter med dere.

I tillegg besøkte jeg en hel del fantastisk deilige restauranter og cafeer som absolutt er verdt et besøk. De neste dagene kommer jeg derfor til å publisere reisetips og minner fra påsketuren til Hollywood her på bloggen. Jeg håper du har lyst til å følge med!

Foto: Hanne Sagstuen og privat

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.