Hurra for pappakroppen!

a_4x-horizontalDad bod. Leo-licious. Pappakropp. Sommerens nye moteord trender fortere enn du kan si “badebukse” akkurat nå. Spørsmålet er: Are you ready for this jelly?

Det begynte med noen papparazzibilder av Leonardo DiCaprio på en yacht. Med en frottéhåndkle nonchalant drapert over magen, en svett man-bun på hodet, og en lett solbrent kropp som vitner om mer kos enn cardio.

Og så var det bildene fra vannpistolkampen. Der Leo løp med khakishortsen nesten nede på knærne, slik at den rutete og romslige bomullsbokseren fikk sitt øyeblikk i solen. Med solbriller tronende over det rufsete skjegget skogglo han. Ikke med en sånn pen latter. Han stygglo, mens den hårete magen taktfast sveipet fra side til side, med ristende bevegelser i Hollywood ellers forbeholdt innsiden av røde badedrakter med ekstremt høy skjæring.

Og verden elsket det de så.

Takket være Leo er sommeren 2015 plutselig blitt et mye mer komfortabelt sted å være for helt vanlige menn. For nå er “dadbod” ordet alle snakker om. Og er du en av dem som liker å følge med, er det dermed bare å bytte ut proteinshaken med en pose Doritos først som sist. For tiden med brystvorteflashende singlet-selfier foran vektstanga er #SK2014.

Sommerkroppen 2015 er for menn som gir en anelse mer faen. Ikke for de som bruker tiden på å stirre seg selv i senk foran speilet på helsestudioet.

Pappakroppen handler ikke om å ta usunne valg hele tiden. Pappakroppen er ikke feit, syk og slapp. Den er bare ikke topptrent, solbrun, hårløs og eksfoliert hele tiden. Den lar den som bor i den puste med magen. Og den vitner om at han som bor i den mest sannsynlig er opptatt av noe som er morsommere enn sitt eget utseende.

Hva er det å ikke elske med det?

Mitt eneste spørsmål er: Når kommer Mom Bod? Kanskje verden trenger en kvinnelig utgave av Leo?

Beyoncé: Kom igjen! Jeg vet du har det i deg! Goddamn du kicka ass i den Met Ball nakenkjolen i natt. Men nå kan du finne fram den ekstra slappe kosebuksa med strikk i livet, du også. Bestill den pizzaen med ekstra ost. Sett weaven din opp i en “fun bun”, lek med Blue Ivy og stygg-le så dobbelthakene danser samba på stranda i sommer. Jeg vedder på at du er akkurat like heit, da også.

Så til alle dere pappakropper der ute: Den avslappa kroppsrhumbaen dere så raskt har fått foten for er absolutt en pardans.

Og denne sommeren lar vi spanxen og hælene ligge, og kommer løpende mot dere med vannpistol, vi også.

Leo

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.