Italian organic lifestyle

IMG_6468Mine nye favorittprodukter er fra en italiensk familiebedrift, og er skånsomme mot både hud, hår og miljø. Og så dufter de himmelsk!

IMG_6469

Alle produktene i serien er så naturlige som det er forsvarlig å produsere (de må for eksempel tilsette noe konserveringsmiddel for å ivareta kvaliteten), og i tillegg gir de gode resultater. Håret mitt er bleket og behandlet og trenger mye god pleie. Men denne sjampoen og balsamen gir meg rent og silkebløtt hår, selv om de er frie for sulfater og parabener.

Ikke rart at selveste Valentino har Philip Martins-produkter som en fast del av sitt morgenrituale i dusjen. Og, ærlig talt, hvis det er godt nok for Valentino, så er det godt nok for meg også.

IMG_6471Det ville vel ikke være en italiensk serie uten en solid dose med olivenolje på ingredienslisten, og denne skrubben, med olje og salt, er perfekt for å få igang blodsirkulasjonen på vintertrette lår, armer og rumpe.

I tillegg inneholder serien rikelig med friske urter som gir en skikkelig kickstart på dagen. Det dufter rent, og naturlig. Ja, jeg vet at jeg allerede har nevnt duften, men seriøst … det dufter sååååå godt!

Les mer om produktene her.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.