Jean Paul Gaultier for Lindex party

foto (2)En av min favorittdesignere slipper kolleksjon for Lindex i dag. Det fortjener en fest!

I går var jeg konferansier og dj for  KK og Lindex sin pre-shoppingkveld i Trondheim.  Tre uker etter at jeg intervjuet Jean Paul Gaultier i Gøteborg, og fikk se kolleksjonen på catwalken, var det ekstra gøy å endelig kunne ta og føle på plaggene selv.

foto (2)

Det jeg liker best med Jean Paul Gaultiers kolleksjon for Lindex, er at den kan ses som en slags ”best of” over designerens karriere.

Her er plagg som ved et drag med en glidelås kan forandres fra blazer til bolero. Her er seilerstriper og strikk. Her er tatoveringsmønstre og rocka skinnplagg. Glidelåser og selvsagt kjegle-bodyen til Madonna. Alt modifisert til å passe en skandinavisk livsstil. Men alt med Gaultiers rocka humor, skarpe kant og fargerike kreativitet intakt.

foto (4)Det er lov å synge med når man spiller Madonna, er det ikke?

Jeg elsker den blanke kimonoen med tatoveringsprint, den trange skinnkjolen med korsettinspirerte sømmer, og selvsagt de røde, åletrange skinnbuksene. Den oversized bikerjakken i skinn med ”lag på lag”-effekt i form av en ekstra strikkekrage er også på plass i klesskapet mitt nå.

foto (3) Hva blir dine favoritter?

 

Takk til de deilige damene på Lindex i Trondheim for en fashiontastic kveld! Håper vi sees igjen snart.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.