Jeg selger leiligheten min!

31_1267327247_xlDen siste tiden har jeg tatt en pause fra bloggen. Og grunnen til det er: Jeg har kjøpt meg ny leilighet!

Det betyr at jeg må skille meg med min lille, søte Briskeby-leilighet, som jeg har elsket å bo i. Leiligheten var den aller første jeg kjøpte, men etter tolv år på samme adresse er det på tide med noe nytt. Og derfor legger jeg mitt krypinn ut for salg. Kanskje kan den være noe for deg?

31_1697512177_xlLeiligheten ligger i Eilert Sundts gate, og på denne takterrassen har jeg fullført mange deadlines med solbriller på nesa og laptopen i fanget. Utsikten ned til Oslofjorden, over byens tak, er noe av det jeg kommer til å savne aller mest!

31_1412501855_xlDet er egentlig helt utrolig at jeg har kunnet bo tolv år i en ettroms, med tanke på min evig voksende garderobe. Men leiligheten er full av smarte oppbevaringsløsninger som gir godt med plass til både kjoler og sko. I tillegg fikk jeg for noen år siden bygd et mini walk in-closet i sovealkven min. Nå håper jeg at en ny fahionista kan fylle opp hyllene med sine skatter.

31_519109129_xl

Kan min søte, lille drømmeleilighet kanskje være noe for deg? Nå håper jeg å finne en eier som kan bli like glad i den som jeg har vært. Annonsen for skatten min finner du på Finn.no.

 

 

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.