Jeg tester hudfornying med Swiss Clinic

IMG_4431Annonse: I to uker skal jeg teste den hudforbedrende dermaroller-pakken til Swiss Clinic.

Jeg har alltid vært opptatt av hudpleie, og elsker å teste ut nye behandlinger og kremer. Etter mange år som skjønnhetsjournalist for ulike magasiner har jeg også prøvd min andel av “revolusjonerende” behandlinger, mildt sagt med vekslende resultat. Nå har jeg kommet fram til at produktene som passer best for meg, ofte er av det mer medisiske slaget, som Dr Obagis fantastiske kurer og Dr Schrammeks deilige kremer. Jeg vil heller investere litt mer i ting som virkelig fungerer, enn å kaste bort tid og penger på kremer og rens som gjør lite mer enn å dufte godt.

Derfor ble jeg veldig glad da Swiss Clinic tok kontakt og lurte på om jeg kunne tenke meg å teste deres hudforbedrende pakke Swiss Clinic Skin Renewal Kit. Pakken består av dermaroller og den reparerende kremen Swiss Rejuvenator. Selve dermarolleren er en liten rulle som består av bittesmå nåler som du behandler huden med. De små nålene påfører mikroskopiske skader, og dermed “lurer” du huden til å reparere seg selv ved å produsere ny, frisk hud. Og det skal bety glattere, strammere og jevnere hud.

Jeg har en del arr i huden rundt munnen, etter hormonell tenåringsakne, og nå gleder jeg meg veldig til å se om de røde arrene kan minskes synlig etter to ukers dedikert bruk. Jeg har fått hele tre rollere, med ulik tykkelse på nålene. De minste (0,2 mm) brukes i ansiktet, og den tykkeste (1.00 mm) kan brukes på kroppen. Så nå skal både ansikt og appelsinhud få kjørt seg – akkurat i tide til feriestart!

Swiss Clinics dermaroller har jeg lest mye om i diverse blogger, så det blir skikkelig spennende å se om jeg får noen effekt etter kun to ukers bruk!

Har du lyst til å teste Swiss Clinic Skin Renewal Kit, du også? Da bør du sjekke ut dette spesialtilbudet.

Dette inlegget er en annonse.

 

1 Comment

  • […] til en brøkdel av prisen, er unektelig spennende. Derfor kastet jeg meg over prosjektet for snart tre uker siden, og har rullet hver kveld etter en grundig rens av […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.