Konkurranse: Vinn designhøyttaler

DSC_0023 2Jeg har fått så mange henvendelser etter at jeg viste fram favoritthøyttaleren fra Habitat på God morgen Norge i går, at jeg nå slår jeg på stortromma og gir bort en!

I gårsdagens gaveguide på God morgen Norge anbefalte jeg en høyttaler til en du er ekstra glad i. Mange av dere har kontaktet meg for å få mer info om denne lekre saken, og derfor kjører jeg like så godt en liten førjulskonkurranse her på bloggen.

Kanskje du fortjener å få denne råkule Timber-høyttaleren til jul?

DSC_0029Den sekskantede bluetooth-høyttaleren heter Timber og er laget av Elipson, og koster kr 1995,-. Den er like fin liggende som stående, og har USB-ladeport og ekstra mini-jack-inngang.

Dette synes jeg er en skikkelig god gaveidé til en som har vært ekstra snill i år, synes jeg. Kanskje det er deg?

DSC_0023Send meg en mail til mj@mariannejemtegard.com og fortell hvorfor nettopp du har vært så innmari snill i år, så kanskje det blir deg som stikker av med denne knockout-julegaven på fredag 19. desember?

(Til orientering: Dette er ikke et betalt innlegg. Men Habitat sponser på min oppfordring en høyttaler til den heldige vinneren)

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.