Min Baby Shower!

Snart er hun her, og det synes jeg fortjener en fest. Så jeg laget like så godt min egen Baby Shower!

Her kommer et bildedryss av sommerens varmeste, mest rosa og (for meg) gladeste dag så langt:

Babyshower-kaken min (med mini-utgaver av meg og hunden min Luna) var designet av kakekunstneren Marisol, som er ekspert på Baby Shower-kaker. Jeg ga henne en fargepalett (rosa og grønt), mine favorittblomster (peoner og markblomster) og at Baby Showeren skulle være ute i den fantastiske hagen til Park 29. Kunstverket hun kom tilbake med var så imponerende! I tillegg kan jeg fortelle at den overdådige sjokoladekaken med jordbær og maskarponekrem smakte like deilig som den så ut.

Alle gjestene fikk med seg en søt miniflaske med rosa bobler fra JP. Chenet , slik at de kan poppe den og skåle med den lille jenta mi når hun kommer til verden i juli. Med et mini-dikt, sugerør og en liten eukalypuskvist ble det en fin vri på goodiebag til gjestene synes jeg.

Aftenposten og TV2 var tilstede for å lage reportasjer. Når man drar den så langt som jeg alltid gjør når det gjelder fest og planlegging, så er det jo ekstra hyggelig at det blir dokumentert av andre også. Forhåpentligvis får jeg noen fine minner som jeg kan vise til den lille prinsessa mi når hun blir stor nok. Reportasjen på God morgen Norge vises tirsdag 5. juni.

 Gavebordet i den vakre hagen til favorittrestauranten Park 29 var fylt med søte små og store hilsener fra alle de fine gjestene mine. Gavebordet hadde min gode venn Fredrik fra &Balloons dekorert perfekt med rosa ballongbuer.

Hva jeg ønsket meg til min Baby shower, og hva jeg fikk av gaver, skal jeg lage en egen post på senere i uken.

 Fadder og bestis Christian dukket opp med en fantastisk samlegave fra mange av vennene mine: En kenguru-gyngehest! I tillegg fikk jenta mi blant annet sin egen sofa (!) med de mykeste kosedyrene fra JOX. Hvor kult er ikke det?

En overdådig bleiekake hører hjemme på enhver Baby Shower, dekorert med søte kosedyr og småting som en nybakt mamma trenger. Min var laget i delikat hvitt og dekorert med alt fra smokk til neglesaks til baby. Hvordan du lager din egen skal jeg vise deg her senere i uken, så følg med!

 Min pelsbaby Luna, som nå snart blir storesøster, var selvsagt et naturlig midtpunkt. Selv var hun mest opptatt av kakene og kjeksene, men syntes også at kenguruen var rimelig spennende.

Jeg laget min egen fotovegg med en duk fra restauranten med snittblomster hengende fra toppen. Det er så koselig å ha magebilder sammen med så mange av de jeg er aller mest glad i!

Mine beste tips og triks for hvordan du kan arrangere Baby Shower for deg selv eller noen du er glad i, kommer snart ut her på bloggen. Å kutte ned ventetiden med festplanlegging og ikke minst feire babylykken din sammen med gode venner er noe jeg anbefaler på det varmeste.

Onsdag 30. mai 2018, på Restaurant Park 29, går i hvert fall inn i min minnebok som en av de beste dagene noensinne.

Foto: Eder Alves og Veronica Rambø

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.