Mommyshower på spa

Hvorfor ikke droppe Babyshoweren og dra på en Mommyshower i stedet?

Babyshowers er hottere enn aldri før her i Norge. Og selv om det selvsagt er innmari gøy å fråtse i bpde søte pasteller, bleiekaker, spørreleker og morsomme gaver, er det viktig å sette av tid til påfyll av energilagrene i graviditetsperioden også. Når babyen kommer blir det neppe så alt for mye tid til egenpleie, så hvorfor ikke passe på å fylle på mens man fortsatt har litt “egentid”?

Derfor ble jeg og to av mine beste venninner enige om å gjøre noe annerledes denne uken, og reiste på spaferie til Tallinn – eller “Mommyshower” som vi kalte det. En langhelg dedikert til spabehandlinger, avslapning, deilige restaurantbesøk og venninnetid. Og masse tid til ansiktsmasker og filmtitting i bløte hotellsenger.

Vi sjekket inn på magiske Hotel Telegraaf, perfekt plassert midt i gamlebyen, og booket med en gang behandlinger på Elemis spa. Det var ubeskrivelig deilig å senke skuldrene i boblebad, varme opp en stiv vinterkropp i steambastu, og selvsagt få en signaturbehandling for ansiktet med Elemis-produkter. Jeg holdt på å sovne under behandlingen, men fikk raskt liv i kroppen da jeg kjente små romsteringer i magen fra den lille jenta mi. Nå er jeg 23 uker på vei, og jeg har begynt å bli utålmodig etter å kjenne henne inni der. Endelig er det små bevegelser, og det føles så godt å vite at hun er med oss på tur – og koser seg på spa hun også.

Etter å ha spaet og boblet fra oss var vi så trette at vi tok en ultra tidlig kveld på suiten vår, og jeg sovnet i badekåpe med Netflix på fanget. Bedre start på total avslapning kan jeg ikke tenke meg. I morgen skal vi sjekke ut hva annet Tallinn har å by på.

Lyst til å reise på en liten venninnebreak eller en “mommyshower” du også? Da kan jeg anbefale å sjekke ut Telegraaf Hotel.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.