Ny glød med c-vitamin

IMG_2810Lokk fram glød og vårfrisk farge i kinnene med Artesias strålende c-vitamin-peeling.

Som dere kanskje husker er jeg så heldig å ha blitt plukket ut til å teste Artesias spa-kampanjer. Denne månedens spesialtilbud er perfekt for oss som sliter med gusten og vintertrett hud. Etter måneder i mørket, med tunge fuktighetskremer og lavt energinivå, nesten skriker huden etter litt skikkelig pleie. Derfor passet det perfekt at jeg fikk sjansen til å prøve Murads c-vitamin-behandling som både eksfolierer og tilfører fuktighet til sliten og grå vinterhud.

Behandlingen starter med dobbel rens (først for å fjerne makeup, så for å rense i dybden) etterfulgt av en utklemming av urenheter før selve magien begynner. Hudpleieren bruker plastikkhansker for å beskytte hendene mot fruktsyrene i masken, og det er lett å kjenne at denne masken virkelig har effekt: Det prikker lett i huden, og jeg synes det er deilig å kjenne at den faktisk virker! Etter påføring bruker hudpleieren god tid på å massere masken godt inn i ansiktet med avlsappende bevegelser. Og kombinasjonen av aktive syrer og masse fuktighet gjør at du kjenner blodsirkulasjonen våkne til liv, mens hudtonen får jeg en utjevnende oppfrisking.

Mens masken virker får jeg en himmelsk nakke-, skulder- og arm-massasje. Så er det bare å ligge under den deilige varme dynen, og kjenne hvordan hvilepulsen sklir umerkbart over i den beroligende spamusikken. Himmelsk!

IMG_2846Etter peelingmasken avsluttes behandlingen med en deilig fuktighetsmaske, før serum, dagkrem og øyekrem påføres. Dagkremen har SPF 30, og jeg får en god påminnelse på hvor viktig det er å bruke solkrem, spesielt nå som den skarpe vårsolen er på vei tilbake til oss.

Jeg forlater spaet på Majorstuen med en synlig friskere hudtone, uten å være rødflammet som jeg tidligere har blitt etter andre, mer kraftige peelinger. Denne behandlingen kan du fint gjøre i lunsjen, eller etter jobb før du skal ut. Den gir en oppklarende effekt, men med en fruktsyrebalanse som allikevel er mild nok til å ikke stresse huden merkbart.

Et skikkelig c-vitamin kick som gjør deg klar til å skinne i takt med vårsola!

IMG_2868For ordens skyld gjøres det oppmerksomt på at jeg har testet som skjønnhetsjournalist, og at jeg ikke har betalt for behandlingen.

 

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.